Naast onderstaand a la carte menu hanteren we ook nog een steeds wisselend driegangen seizoensmenu. Ook ideaal voor groepen!

Diner
PRESTARTERS TO SHARE
BROODPLANK MET DIPS
breekbrood / kruidenboter / pestomayonaise / srirachadip (8,50)
gluten – mosterd – ei
KNOFLOOK GAMBA’S
crispy gamba’s / aioli / chilidip / zeven stuks (13,50)
gluten – melk – ei – schaaldieren
GYOZA’S
gevuld met kip of vegetarisch / gefrituurd / hoisinsaus / 5 stuks (8,50)
gluten – soja – sesam
PATA NEGRA
80 gram van de mooiste en lekkerste Spaanse ham / vers gesneden (15,50)
geen allergenen
Voorgerechten
CARPACCIO
dun gesneden ossenhaas / parmezaan / pijnboompitten / pesto of truffelmayonaise (15,50)
gluten – melk – mosterd – pinda – noten
BOA BUN MET PULLED PORK
bao bun / pulled pork / soja lak / srirachamayonaise / zoetzure komkommer / rode ui (14,00)
gluten – soja – ei
TARTAAR VAN ZALM
avocado / mango / ponzudressing / yuzu / frisee sla / sesam / rode curry kroepoek (15,50)
gluten – soja – sesam – schaaldieren
BRUSCHETTA TOMAAT
tomaat / basilicum / rode ui / rucola / aceto balsamico stroop / bolletje buratta (13,00)
melk – gluten
GAZPACHO
verfrissende koude tomatensoep volgens Spaans recept / ijs van basilicum (13,00)
geen allergenen
Salades
SALADE CARPACCIO
met dungesneden ossenhaas / parmezaan / pijnboompitten / pesto of truffelmayonaise (16,50)
melk – mosterd
SALADE KIP
met gemarineerde en gebakken kippedij / spekjes / pestomayonaise / parmezaan / croutons (15,50)
gluten – melk – mosterd – ei – soja – noten
SALADE GEITENKAAS
met gegratineerde geitenkaas / honing / quinoa / zongedroogde tomaatjes / walnoten (16,50)
melk – mosterd – ei – noten
SALADE ZALM
gerookte zalm / dillecreme / eicrumble / kruidenolie (17,50)
melk – ei – vis
Soepen
TOMATENSOEP
volgens ons vertrouwde recept / met kip (8,50)
gluten – melk
CHEF’S SOEP
telkens een andere soep, meestal vegetarisch, vraag er gerust naar (8,50)
vraag naar de allergenen
HOOFDGERECHTEN
BIEFSTUKSPIES MET CHIMICHURRI
gegrilde biefstuk aan een spies / chimichurri / aardappelmousseline / seizoensgroenten / frites (27,50)
melk
STEAK 300 GRAM
aardappelmousseline / seizoensgroenten / peper- of port saus / frites (35,50)
gluten – melk – sesam (port saus)
1/2 STEAK
aardappelmousseline / seizoensgroenten / peper- of port saus / frites (24,50)
gluten – melk – sesam (port saus)
HANGING TENDER
runderlende, dichtgeschroeid / bierjus / geserveerd in een sizzling pan / gebakken paddenstoelen / frites (28,50)
gluten – soja – sesam
BEEF TERIYAKI
mals gebakken biefstukpuntjes / teriyaki / seizoensgroenten / frites (25,50)
gluten – sesam – soja – selderij
COQ AU BIERRE
kipstoofpotje…gegaard in bier / spekjes / seizoensgroenten / met brood (22,50)
gluten – soja – selderij
ZALM FILET MET KRUIDENKORST
tagliatelle / dille-roomsaus / gegrilde groenten / parmezaankrokant / trostomaatjes (24,50)
gluten – melk – vis
DORADE FILET MET ANTIBOISE
aardappelmousseline / seizoensgroenten / zwarte olijven / dragonboter / frites (26,50)
melk – vis
RAVIOLI “ARRABIATA”
pasta gevuld met aubergine / pittige tomatensaus / pijnboompitten / tomaatjes (23,50)
gluten
MASSAMAN CURRY
jasmijnrijst / kokosmelk / sperziebonen / aardappel / pinda (21,50)
selderij – pinda
BEEF BURGER
100% beefburger / brioche / bacon / gebakken ui / kaas / sla, tomaat en augurk / frites (20,50)
gluten – melk – mosterd – ei
CRISPY CHICKEN BURGER
homemade crispy chicken / brioche / cajunmayonaise / coleslaw / sla en tomaat / frites (19,50)
gluten – melk – mosterd – ei
“BEET THE MEAT” BURGER
100% plantaardige burger / brioche / gegrilde groenten / sla en tomaat / cheddar / cajunmayonaisefrites (20,50)
gluten – melk – mosterd – ei
SPARE RIBS
onze lekkere malse ribs / knoflookmayonaise / chilisaus / salade / frites (23,50) keuze uit texmex (chipotle) of de klassieke Jeronimus variant (bbq)
gluten – soja – mosterd – ei
KIPSATE
gemarineerde malse kippendijfilet / sate saus / atjar / kroepoek / frites (21,50)
gluten – melk – pinda – noten – sesam – soja – schaaldieren
Bijgerechten
Naast de frites die standaard geserveerd worden kunnen de volgende gerechten nog extra bijbesteld worden.
ZOETE AARDAPPEL FRITES (4,50) gluten – ei
TRUFFEL PARMEZAAN FRITES (8,00) gluten – melk – ei
LOADED FRIES jeronimus gehakt / cheddar / jalapeno / lente ui (12,00) melk
GEGRILDE GROENE ASPERGES met parmezaan (7,50) melk
SAUZEN (4,50) gluten – melk – selderij – soja
pepersaus / champignonsaus / rode wijn tijmjus
Nagerechten
BOSSCHE BOL DESSERT
halve Bossche bol / bolletje vanille ijs (8,50)
gluten – melk – ei – soja
APEROL TIRAMISU
lange vingers gedrenkt in Aperol / mascarpone / sinaasappel (9,50)
gluten – melk
PERZIK CRUMBLE
warm uit de oven / banketbakkersroom / crumble / vanille ijs (9,50)
gluten – melk – ei – noten
KAASPLANK VAN DE BOSSCHE MARKT
5 soorten kaas / kletzenbrood / appelstroop (14,50)
gluten – melk – noten – pinda
TRIO VAN PISTACHE
pistache mousse / pistache ijs / pistache cannoli (9,50)
melk – gluten – noten
LIQUID DESSERT
espresso martini, de perfecte “after dinner” cocktail (12,50)
geen allergenen
KIDS
MINI TOMATENSOEP
kleine kom huisgemaakte tomatensoep (4,00)
gluten – melk
MINI KIPBURGER
crispy chicken op een klein broodje / met frites (8,00)
gluten – melk – sesam – soja
BROODJE BITTERBAL
twee kleine broodjes met bitterbal / met frites (7,50)
gluten – melk – mosterd – ei – selderij – soja
FRIETJES MET FRIKANDEL
puntzak frietjes met frikandel (5,00)
gluten
OLDSKOOL KINDERIJSJE
vanille ijs / aardbei ijs / discodip / slagroom (5,50)
melk