Skip to main content

Ons Verhaal

Recht tegenover het Stadhuis, waar alle wegen naar het stadscentrum samenkomen, staat Het Warenhuis. Statig en authentiek maar met een moderne gastvrijheid.

Gebouwd in 1932 in opdracht van de familie Brenninkmeyer, oprichters van kledingwarenhuis C&A, is het pand een symbool voor de sociaal-economische ontwikkeling begin jaren 20 in de Bossche binnenstad. En in het hele land. Op deze bedrijvige hoek midden op de Bossche markt kun je de hele dag terecht voor gezelligheid, eten & drinken met uitzicht op de bedrijvigheid van onze binnenstad.

Gelegen naast Jeronimus Eet & Borrel Café, al sinds jaar en dag te vinden op de markt, is Het Warenhuis wéér een prachtig initiatief in het Bourgondische stadscentrum van dezelfde ondernemers. Een gouden combinatie en mooie samenwerking; de befaamde lunchkaart is door Het Warenhuis overgenomen terwijl Jeronimus Café zorgt voor de absolute bierliefhebber met veel soorten speciaal bier en in de avonduren verdergaat met pubfood.

Bij Het Warenhuis bieden we juist een uitgebreide dinerkaart met voor-, hoofd- en nagerechten. Geserveerd in ons restaurant op de 1e etage, gelegen rondom de grote open keuken kan je zien en ruiken welk lekkers we bereiden. Vergeet daarbij niet te genieten van het uitzicht over de markt.

In de lente, zomer en herfst strekt ons terras zich voor beide zaken uit en ben je van harte welkom op de zonnigste plek van de markt. In de winter zorgen we voor een behaaglijk en verwarmd winterterras.